Фортифікація давнього Галича - Томенчук, Б.П. (Археологія і давня історія України, 2010)
В даній роботі автором публікуються основні результати досліджень фортифікації Галича проведених ним у 1980, 1989—2000 рр. Зроблена спроба реконструкції укріплень долітописного, літописного і пізньосередньовічного Галича.