Комбінований метод розпізнавання причини виникнення захворювання - Шкуліпа, О.В.; Рубльов, Б.В.; Шейман, Б.С. (Математичні машини і системи, 2011)
У роботі наведено підходи до побудови алгоритму розпізнавання причини виникнення захворювання. Запропоновано комбінований метод для визначення причини виникнення захворювання у хворого. Розглянуто роботу алгоритмів, що були використані, та їх покрокове застосування на практиці. Проведено оцінку можливості використання комбінованого методу на практиці.