Східногрецька та коринфська кераміка з Ольвії (за матеріалами розкопок під керівництвом Л.М. Славіна) - Буйських, А.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
Публікація присвячена залученню до наукового обігу колекції східногрецької кераміки VІ ст. до н. е. з розкопок Ольвії, яка зберігається у Наукових фондах Інституту археології НАН України. Керамічні фрагменти розглянуті за основними живописними стилями і центрами виробництва.