Технологія створення прогнозів попиту товарів масового споживання з застосуванням експертів - Сичов, О.С. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті запропоновано технологію отримання прогнозів попиту товарів масового споживання, основою якої є математична модель процесу, що використовує знання експерта у даній галузі.