Алгоритмы вычисления слепой цифровой подписи на основе национального стандарта Украины цифровой подписи ДСТУ 4145-2002 и российского стандарта цифровой подписи ГОСТ Р 34. 10-2001 - Кочубинский, А.И.; Фаль, А.М. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Запропоновано алгоритми обчислення сліпого цифрового підпису на основі національних стандартів цифрового підпису (українського ДСТУ 4145-2002 і російського ГОСТ Р 34,10-2001). Наведено приклад реалізації алгоритму на основі українського стандарту. Розглянуто сферу застосування сліпих цифрових підписів.