Алгоритм формальной верификации шаблонов бизнес-процессов - Варосян, А.С. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Формальне визначення шаблонів бізнес-процесів представлено на підставі аналізу бібліотек ІTІL і MOF. Визначено передумову ініціалізації і постумову для шаблонів бізнес-процесів. Доведено можливість розв’язання проблеми формальної верифікації для шаблонів бізнес-процесів щодо визначеної передумови ініціалізації і постумови виконання. Планується подальша робота в двох напрямках: застосування запропонованого алгоритму формальної верифікації на інших бібліотеках шаблонів бізнес-процесів та дослідження інших бібліотек бізнес-процесів для їх ідентифікації.