Мультиобработка массивов данных по разностным срезам - Мартынюк, Т.Б.; Хомюк, В.В. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Розглянуто та проаналізовано особливості представлення в базисі модифікованої САА Глушкова паралельних алгоритмів мультиобробки векторних масивів даних за різницевими зрізами.