Застосування теорії мультимножин для формування індивідуального квантового набору навчального контенту - Пікуляк, М.В. (Математичні машини і системи, 2014)
У статті розглянуто застосування теорії мультимножин для побудови індивідуальної навчальної траєкторії студента в адаптивній системі дистанційного навчання. Описана технологія дає змогу побудувати базу знань навчального контенту на основі найменших неподільних квантів інформації.