Оптоелектронний навчений класифікатор - Кожем’яко, В.П.; Загоруйко, Л.В.; Загоруйко, Т.А. (Искусственный интеллект, 2013)
У статті розглядається структурна схема оптоелектронного навченого класифікатора. Пропонуються можливі варіанти реалізації головних блоків оптоелектронного навченого класифікатора з відомих на даний момент.