Морфологічна характеристика мікроінкапсульованої тканини аденоми прищитоподібної залози людини в умовах in vitro - Тронько, М.Д.; Балла, І.А.; Пастер, І.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Показана висока життєздатнiсть i морфофункцiональна активнiсть мiкроiнкапсульованої тканини аденоми прищитоподiбної залози людини в умовах in vitro, що свiдчить про можливiсть її використання як трансплантата при компенсацiї гiпофункцiонального стану паратиреоїдної системи в експериментi на тваринах.