Динаміка посадової злочинності серед працівників міліції та кримінального розшуку УСРР часів непу - Міхеєва, О.К. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті розглядаються зміст та динаміка посадової злочинності серед працівників міліції та розшуку за умов нової економічної політики як складова проблеми кадрового складу правоохоронних органів УСРР. Розглянуті можливі причини посадових правопорушень правоохоронців та окреслені соціальні наслідки подібних дій.