Науково-технічна школа В.М. Образцова - Довгалюк, С.С. (Наука та наукознавство, 2012)
У статті розглянуто академіка В.М Образцова як наукового лідера та його роль в створенні в 30-40-х роках ХХ ст. широкопрофільної науково-технічної школи в галузі транспорту, наведено персональний склад школи, показано ії' внесок у транспорту науку.