Методичні засади вибору пріоритетних напрямів інноваційного розвитку в Україні - Яковлєв, А.І. (Наука та наукознавство, 2013)
Проаналізовано існуючі методи вибору пріоритетних сфер інноваційного розвитку. Запропоновано методичний підхід, який полягає у визначенні ефекту інновацій при створенні нових робочих місць. На цій основі виявлено пріоритетні галузі для вкладання інновацій, які в найбільшій мірі сприятимуть зростанню економіки держави. Наведено відповідні практичні розрахунки.