Парламентські слухання "Про стан та законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави" - Шевченко, М.М. (Наука та наукознавство, 2014)
У Парламентських слуханнях, проведених 2 липня 2014 р., взяли участь народні депутати України, представники Уряду, Адміністрації Президента України, Ради національної безпеки і оборони України, національних академій наук, керівники і представники місцевих органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, працівники наукових установ, вищих навчальних закладів, наукових кіл і громадських організацій. Мета слухань – обговорення наболілих проблем, пов’язаних зі станом наукової та науково-технічної сфери в Україні, та напрацювання конкретних пропозицій щодо нормативно-правового забезпечення переформатування науково-технічної політики держави на інтенсифікацію інноваційних процесів.