Українська формула інновацій - Морозов, О.Ф. (Наука та наукознавство, 2014)
Виходячи з досвіду практичної роботи в українських реаліях інноваційного процесу, автором дано оцінку наукової позиції проф. Б.А. Маліцького щодо питання, яким чином держава повинна забезпечувати необхідні фінансові, організаційні, правові та інші умови для ефективного розвитку інтелектуального потенціалу українського суспільства, особливо в сучасних умовах загрози економічного колапсу.