Оцінки результатів наукової діяльності: традиційні підходи та нові виклики - Єгоров, І.Ю. (Наука та наукознавство, 2014)
У роботі розглянуто основні підходи до оцінки результатів наукової діяльності на прикладі провідних країн світу, зокрема США. Показано, що найбільш популярним інструментом залишається використання експертної процедури. Крім того, у роботі аналізуються нові проблеми, що виникли в останні роки при оцінювані наукових результатів, та запропоновано шляхи їх вирішення.