Забезпечення регламентованого захищеного дистанційного доступу користувачів інформаційно-аналітичної системи супроводження бюджетного процесу - Довгий, С.О.; Копійка, О.В.; Сіверський, П.М.; Трофимчук, О.М.; Лебідь, О.Г. (Математичне моделювання в економіці, 2013)
У статті розглянуті питання різних варіантів забезпечення регламентованого захи-щеного дистанційного доступу користувачів інформаційно-аналітичної системи супрово-дження бюджетного процесу.