Енергоощадні теплонасосні технології для систем теплопостачання житлово-комунального господарства і промисловості (за матеріалами наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 13 травня 2015 р.) - Снєжкін, Ю.Ф. (Вісник НАН України, 2015)
Розглянуто проблеми розвитку і застосування теплонасосних технологій в Україні. Наведено приклади впровадження новітніх зразків енергоефективного теплонасосного обладнання, розробленого фахівцями Інституту технічної теплофізики НАН України.