Науковець на службі держави (до 70-річчя члена-кореспондента НАН України Є.Р. Бершеди) (Вісник НАН України, 2015)
3 вересня 2015 р. виповнюється 70 років відомому українському дипломату, першому заступнику Міністра закордонних справ України у 1998—2000 рр., доктору економічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Євгену Романовичу Бершеді. Про його життєвий шлях, наукову та дипломатичну кар’єру, а також про український феномен науковця на дипломатичній службі ми говорили з Євгеном Романовичем під час інтерв’ю.