Перспективи використання лікувальних мінеральних вод в онкології - Шестопалов, В.М.; Моісеєв, А.Ю.; Дружина, М.О. (Вісник НАН України, 2015)
На основі аналізу закордонних і вітчизняних наукових досліджень, а також власних експериментальних даних розглянуто перспективи використання природних мінеральних вод для профілактики онкозахворювань, лікування та реабілітації онкологічних хворих.