Системний аналіз технології виробництва масивного металевого лиття - Большаков, Вад.І.; Большаков, В.І.; Волчук, В.М.; Дубров, Ю.І. (Вісник НАН України, 2015)
У роботі показано, що застосування системного підходу сприяє розробленню методики експрес-оцінки механічних властивостей цільового продукту, одержаного реалізацією періодичного технологічного процесу.