Формування комплексного підходу до оцінювання збалансованості розвитку підприємства - Хобта, В.М.; Лаврик, У.В.; Кладченко, І.С. (Вісник економічної науки України, 2014)
В роботі запропонований методичний підхід до оцінювання збалансованості розвитку підприємства, який на принципах динамічної впорядкованості й порівнянності ключових показників дозволяє побудувати модель ефективного режиму роботи суб’єктів господарювання. В рамках даного підходу сформовано дерево цілей підприємства, які забезпечуватимуть збалансованість його розвитку у довгостроковій перспективі. Результати наукового пошуку виступають змістовним підґрунтям для виявлення локальних місць порушення збалансованості та розробки дієвих рекомендації для їх усунення.