Удосконалення системи економічного стимулювання інноваційної діяльності підприємств індустріального міста - Землянкін, А.І.; Лях, І.І. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
Надано обґрунтовані пропозиції стосовно розвитку системи економічних стимулів для підтримки інноваційних підприємств та господарюючих суб'єктів інноваційної інфраструктури індустріального міста у створенні, освоєнні та широкому запровадженні інноваційних розробок.