Визначення ролі інноваційної політики у забезпеченні розвитку промислового міста - Землянкін, А.І.; Лях, І.І. (Економічний вісник Донбасу, 2015)
Стаття присвячена проблемам формування ефективної інноваційної політики промислового міста. Визначені проблеми фінансового стимулювання інноваційних процесів у забезпеченні розвитку промислового міста. Надано пропозиції щодо напрямів інституціонально-правового забезпечення інноваційної політики у місті.