Майстер і його школа (до 130-річчя від дня народження академіка О.В. Палладіна та 90- річчя Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України) - Комісаренко, С.В. (Вісник НАН України, 2015)
10 вересня виповнилося 130 років від дня народження видатного українського вченого-біохіміка, державного діяча та організатора науки, президента АН УРСР з 1946 по 1962 рік, академіка АН СРСР і АН УРСР Олександра Володимировича Палладіна. У цьому ж році минає 90 років від часу заснування академіком Палладіним Інституту біохімії НАН України, який носить його ім’я.