Наука – покликання на все життя (до 75-річчя академіка НАН України Г.В. Єльської) - Тукало, М.А.; Говорун, Д.М. (Вісник НАН України, 2015)
15 жовтня 2015 р. виповнилося 75 років від дня народження відомого вченого в галузі молекулярної біології та біосенсорики, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, директора Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, доктора біологічних наук, професора, академіка НАН України Ганни Валентинівни Єльської.