Результативний союз науки і освіти (до 75-річчя академіка НАН України Г.Г. Півняка) - Бешта, О.С. (Вісник НАН України, 2015)
23 жовтня 2015 р. виповнюється 75 років ректору Національного гірничого університету, двічі лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреату премії НАН України ім. С.О. Лебедєва, доктору технічних наук, професору, академіку НАН України Геннадію Григоровичу Півняку.