Слово научного редактора - Иващенко, О. (Социология: теория, методы, маркетинг, 1999)
Рецензия на учебник: Гіденс Е. Соціологія / Пер. з англ. А.Олійник; наук. ред. О.Іващенко. - К.: Основи,1999. - 726 с.