Варіант слов’янської релігії - Рибачук, М.; Ковальчук, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Паньков Анатолій, Барладяну-Бирладник Василь. Релігія і боги Давньої Русі – України. Одеська національна юридична академія. – О., 2003. – 176 с. + 24 арк. іл.