Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
В статті розглянуто стан та тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств; виявлено ключові проблеми економічного та ефективного розвитку м’ясопереробної галузі. Досліджено досвід технічного переозброєння підприємств. Запропоновано шляхи підвищення якості за допомогою створення системи контролю...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/90990 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств / І.В. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 244. — С. 27-29. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-90990 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-909902016-01-07T03:03:15Z Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств Колеснікова, І.В. Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ В статті розглянуто стан та тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств; виявлено ключові проблеми економічного та ефективного розвитку м’ясопереробної галузі. Досліджено досвід технічного переозброєння підприємств. Запропоновано шляхи підвищення якості за допомогою створення системи контролю технічного процесу керування виробництвом. Ключові слова: підприємства, якість продукції, якість виробничого процесу, системи контролю, технічний процес. В статье рассмотрены состояние и тенденции развития мясоперерабатывающих предприятий; выявлены ключевые проблемы экономического развития мясоперерабатывающей отрасли. Исследован опыт технического перевооружения предприятий. Предложены пути повышения качества посредством создания системы контроля технического процесса управления производством. Ключевые слова: предприятия, качество продукции, качество производственного процесса, системы контроля, технический процесс. In the article the state and tendencies of development of meatprocessing enterprises is considered; the key problems of development of meatprocessing industry economic state and effective of function are exposed. Experience of technical rearmament of enterprises is explored. The paths of upgrading by means the creation of the checking system of technical process of operations management are offered. Keywords: enterprises, quality of products, quality of production process, checking systems, technical process. 2012 Article Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств / І.В. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 244. — С. 27-29. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. 1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/90990 658.56 uk Культура народов Причерноморья Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
spellingShingle |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Колеснікова, І.В. Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств Культура народов Причерноморья |
description |
В статті розглянуто стан та тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств; виявлено
ключові проблеми економічного та ефективного розвитку м’ясопереробної галузі. Досліджено досвід
технічного переозброєння підприємств. Запропоновано шляхи підвищення якості за допомогою
створення системи контролю технічного процесу керування виробництвом.
Ключові слова: підприємства, якість продукції, якість виробничого процесу, системи контролю,
технічний процес. |
format |
Article |
author |
Колеснікова, І.В. |
author_facet |
Колеснікова, І.В. |
author_sort |
Колеснікова, І.В. |
title |
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств |
title_short |
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств |
title_full |
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств |
title_fullStr |
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств |
title_full_unstemmed |
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств |
title_sort |
досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств |
publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
publishDate |
2012 |
topic_facet |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/90990 |
citation_txt |
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств / І.В. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 244. — С. 27-29. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. |
series |
Культура народов Причерноморья |
work_keys_str_mv |
AT kolesníkovaív dosvídviríšennâproblemitehníčnogozabezpečennâvirobničihprocesívmâsopererobnihpídpriêmstv |
first_indexed |
2023-10-18T19:43:03Z |
last_indexed |
2023-10-18T19:43:03Z |
_version_ |
1796147723910512640 |