Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств

В статті розглянуто стан та тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств; виявлено ключові проблеми економічного та ефективного розвитку м’ясопереробної галузі. Досліджено досвід технічного переозброєння підприємств. Запропоновано шляхи підвищення якості за допомогою створення системи контролю...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автор: Колеснікова, І.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2012
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/90990
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств / І.В. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 244. — С. 27-29. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-90990
record_format dspace
spelling irk-123456789-909902016-01-07T03:03:15Z Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств Колеснікова, І.В. Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ В статті розглянуто стан та тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств; виявлено ключові проблеми економічного та ефективного розвитку м’ясопереробної галузі. Досліджено досвід технічного переозброєння підприємств. Запропоновано шляхи підвищення якості за допомогою створення системи контролю технічного процесу керування виробництвом. Ключові слова: підприємства, якість продукції, якість виробничого процесу, системи контролю, технічний процес. В статье рассмотрены состояние и тенденции развития мясоперерабатывающих предприятий; выявлены ключевые проблемы экономического развития мясоперерабатывающей отрасли. Исследован опыт технического перевооружения предприятий. Предложены пути повышения качества посредством создания системы контроля технического процесса управления производством. Ключевые слова: предприятия, качество продукции, качество производственного процесса, системы контроля, технический процесс. In the article the state and tendencies of development of meatprocessing enterprises is considered; the key problems of development of meatprocessing industry economic state and effective of function are exposed. Experience of technical rearmament of enterprises is explored. The paths of upgrading by means the creation of the checking system of technical process of operations management are offered. Keywords: enterprises, quality of products, quality of production process, checking systems, technical process. 2012 Article Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств / І.В. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 244. — С. 27-29. — Бібліогр.: 10 назв. — укр. 1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/90990 658.56 uk Культура народов Причерноморья Кримський науковий центр НАН України і МОН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
spellingShingle Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Колеснікова, І.В.
Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
Культура народов Причерноморья
description В статті розглянуто стан та тенденції розвитку м’ясопереробних підприємств; виявлено ключові проблеми економічного та ефективного розвитку м’ясопереробної галузі. Досліджено досвід технічного переозброєння підприємств. Запропоновано шляхи підвищення якості за допомогою створення системи контролю технічного процесу керування виробництвом. Ключові слова: підприємства, якість продукції, якість виробничого процесу, системи контролю, технічний процес.
format Article
author Колеснікова, І.В.
author_facet Колеснікова, І.В.
author_sort Колеснікова, І.В.
title Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
title_short Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
title_full Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
title_fullStr Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
title_full_unstemmed Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
title_sort досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств
publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України
publishDate 2012
topic_facet Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/90990
citation_txt Досвід вирішення проблеми технічного забезпечення виробничих процесів м’ясопереробних підприємств / І.В. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 244. — С. 27-29. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.
series Культура народов Причерноморья
work_keys_str_mv AT kolesníkovaív dosvídviríšennâproblemitehníčnogozabezpečennâvirobničihprocesívmâsopererobnihpídpriêmstv
first_indexed 2023-10-18T19:43:03Z
last_indexed 2023-10-18T19:43:03Z
_version_ 1796147723910512640