Особливості оцінювання соціальної відповідальності альянсу у галузі зв’язку - Яцкевич, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
У статті досліджено значимість соціальної відповідальності в альянсових відносинах у галузі зв’язку та особливості її оцінювання. Ключові слова: альянс, альянсові відносини, соціальна відповідальність, оцінка, учасник-партнер.