80-річчя академіка НАН України К.А. Ющенка (Вісник НАН України, 2015)
8 грудня виповнюється 80 років відомому вченому в галузі матеріалознавства доктору технічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії СРСР, премії Ради Міністрів СРСР, премії ім. Є.О. Патона НАН України, академіку НАН України Костянтину Андрійовичу Ющенку. З 1958 р. і дотепер він працює в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України, з 1980 р. — завідувач відділу, з 1983 р. — заступник директора.