Істотний внесок у теорію господарського процесу - Нагребельний, В.П. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Демченко С.Ф. Теоретичні аспекти становлення і розвитку економічного судочинства в Україні. - К.: Преса України, 2009.