Kонцептуальний підхід до оцінювання конкурентоспроможності продукції шинного виробництва - Паршина, О.А.; Чернишева, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2013)
Запропоновано концептуальний підхід до оцінювання конкурентоспроможності продукції шинного виробництва. Розроблена методика оцінювання конкурентоспроможності шин, яка враховує особливості продукції окремих груп шин, умови виробництва та реалізації продукції на окремих ринках. Ключові слова: конкурентоспроможність продукції шинного виробництва, оцінка конкурентоспроможності продукції, інтегральний показник конкурентоспроможності продукції, експертні методи оцінки конкурентоспроможності, стадія проектування продукції.