Дослідження проблем регулювання механізму грошово- кредитної політики в економіці України - Григораш, Т.Ф.; Сокальська, Є.С.; Шабала, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2013)
В статті розкривається сутність підходів механізму грошово–кредитної політики, також розглядається склад цього механізму. Визначаються інструменти і цілі грошово–кредитної політики в економіці України. Наведено теоретичне обґрунтування проблем регулювання в цій сфері.