Підвищення ефективності вирощування овочів в агропромислових підприємствах АР Крим

Ефективність виробництва є ключовим поняттям в економічній теорії та практиці. Залежно від її розміру формується стратегія та оперативна діяльність підприємств. В той самий час сама ефективність складається з щоденних результатів діяльності. В статті проаналізовано особливості та ефективність вир...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автор: Дементьєв, С.Ю.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2013
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/92466
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Підвищення ефективності вирощування овочів в агропромислових підприємствах АР Крим / С.Ю. Дементьєв // Культура народов Причерноморья. — 2013. — № 265. — С. 43-46. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Ефективність виробництва є ключовим поняттям в економічній теорії та практиці. Залежно від її розміру формується стратегія та оперативна діяльність підприємств. В той самий час сама ефективність складається з щоденних результатів діяльності. В статті проаналізовано особливості та ефективність виробництва овочів в підприємствах з виробництва овочів у відкритому та захищеному ґрунті. На основі проведеного аналізу розроблені шляхи підвищення ефективності для обох типів вирощування овочів.