Підвищення ефективності вирощування овочів в агропромислових підприємствах АР Крим
Ефективність виробництва є ключовим поняттям в економічній теорії та практиці. Залежно від її розміру формується стратегія та оперативна діяльність підприємств. В той самий час сама ефективність складається з щоденних результатів діяльності. В статті проаналізовано особливості та ефективність вир...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2013
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/92466 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підвищення ефективності вирощування овочів в агропромислових підприємствах АР Крим / С.Ю. Дементьєв // Культура народов Причерноморья. — 2013. — № 265. — С. 43-46. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Ефективність виробництва є ключовим поняттям в економічній теорії та практиці.
Залежно від її розміру формується стратегія та оперативна діяльність підприємств. В той самий час
сама ефективність складається з щоденних результатів діяльності. В статті проаналізовано
особливості та ефективність виробництва овочів в підприємствах з виробництва овочів у відкритому
та захищеному ґрунті. На основі проведеного аналізу розроблені шляхи підвищення ефективності для
обох типів вирощування овочів. |
---|