Основні фактори взаємозв’язку інститутів бизнеса та влади у громадянському суспільстві - Ефименко, С.А. (Культура народов Причерноморья, 2014)
Осмислення економічного буття з позиції соціальної філософії призводить до необхідності виділення раціональних основ підприємницької діяльності з метою вирішення проблеми цілеполаганія в бізнесі і проблеми ролі підприємця в суспільстві. В статті проведено аналіз основних факторів взаємозв’язку інститутів бизнеса та влади у сучасному громадянському суспільстві.