Аналіз фінансового стану підприємств машинобудівної галузі - Годес, О.Д. (Культура народов Причерноморья, 2013)
У статті проведено оцінку фінансового стану підприємств машинобудівної галузі. Проведена оцінка фінансових результатів діяльності машинобудівних підприємств за 2006 – 2011 рр. Наведено динаміку об'ємів реалізації продукції машинобудівних підприємств за аналізуємий період. Представлена динаміка показників рентабельності операційної діяльності підприємств цієї галузі. Визначено наступні проблеми машинобудівних підприємств: різну розмірність фінансових коефіцієнтів; відсутність універсальної методики трактування якісних показників управління фінансовою діяльністю підприємств.