Підвищення економічної ефективності виробництва овочів
Ринкові трансформації, що тривають в аграрній сфері, загострили існуючі неузгодженості між виробниками овочів та переробною сферою в ланцюгу «виробник – споживач», продемонструвавши наслідки цінового диктату переробних підприємств у вигляді скорочення обсягів продукції, що направля- лася сільсько...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/92856 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підвищення економічної ефективності виробництва овочів / Д.В. Грібова // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 267. — С. 17-19. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!