Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал»...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності
роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система
показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду
співвідношення «витрати на персонал» - «результати діяльності підприємства». Запропонована й
апробована система показників, що оцінюють ефективність системи управління персоналом як центру
фінансової відповідальності. |
---|