Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал»...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-93220 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-932202016-01-26T03:02:35Z Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств Волков, Д.В. Точка зрения Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал» - «результати діяльності підприємства». Запропонована й апробована система показників, що оцінюють ефективність системи управління персоналом як центру фінансової відповідальності. Статья посвящена исследованию организационно экономических принципов оценки эффективности работы кадровой службы на предприятиях пищевой промышленности и предложенная система показателей, которые позволяют оценить эффективность управления персоналом предприятий с точки зрения соотношения «затраты на персонал» - «результаты деятельности предприятия». Предложенная и апробированная система показателей, которые оценивают эффективность системы управления персоналом как центру финансовой ответственности. The article is devoted research organizationally economic principles of estimation of efficiency of work of skilled service on the enterprises of food industry and offered system of indexes which allow to estimate efficiency of management of enterprises a personnel from point of correlation of «expense on a personnel» - «results of activity of enterprise». Offered and approved system of indexes which estimate efficiency of control system by a personnel as to the center of financial responsibility. 2014 Article Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. 1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220 658:339.138 uk Культура народов Причерноморья Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Точка зрения Точка зрения |
spellingShingle |
Точка зрения Точка зрения Волков, Д.В. Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств Культура народов Причерноморья |
description |
Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності
роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система
показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду
співвідношення «витрати на персонал» - «результати діяльності підприємства». Запропонована й
апробована система показників, що оцінюють ефективність системи управління персоналом як центру
фінансової відповідальності. |
format |
Article |
author |
Волков, Д.В. |
author_facet |
Волков, Д.В. |
author_sort |
Волков, Д.В. |
title |
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств |
title_short |
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств |
title_full |
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств |
title_fullStr |
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств |
title_full_unstemmed |
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств |
title_sort |
оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств |
publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
publishDate |
2014 |
topic_facet |
Точка зрения |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220 |
citation_txt |
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
series |
Культура народов Причерноморья |
work_keys_str_mv |
AT volkovdv ocínkafunkcíonuvannâsistemupravlínnâpersonalomharčovihpídpriêmstv |
first_indexed |
2023-10-18T19:48:17Z |
last_indexed |
2023-10-18T19:48:17Z |
_version_ |
1796147957801680896 |