Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств

Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал»...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автор: Волков, Д.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2014
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-93220
record_format dspace
spelling irk-123456789-932202016-01-26T03:02:35Z Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств Волков, Д.В. Точка зрения Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал» - «результати діяльності підприємства». Запропонована й апробована система показників, що оцінюють ефективність системи управління персоналом як центру фінансової відповідальності. Статья посвящена исследованию организационно экономических принципов оценки эффективности работы кадровой службы на предприятиях пищевой промышленности и предложенная система показателей, которые позволяют оценить эффективность управления персоналом предприятий с точки зрения соотношения «затраты на персонал» - «результаты деятельности предприятия». Предложенная и апробированная система показателей, которые оценивают эффективность системы управления персоналом как центру финансовой ответственности. The article is devoted research organizationally economic principles of estimation of efficiency of work of skilled service on the enterprises of food industry and offered system of indexes which allow to estimate efficiency of management of enterprises a personnel from point of correlation of «expense on a personnel» - «results of activity of enterprise». Offered and approved system of indexes which estimate efficiency of control system by a personnel as to the center of financial responsibility. 2014 Article Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. 1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220 658:339.138 uk Культура народов Причерноморья Кримський науковий центр НАН України і МОН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Точка зрения
Точка зрения
spellingShingle Точка зрения
Точка зрения
Волков, Д.В.
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
Культура народов Причерноморья
description Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал» - «результати діяльності підприємства». Запропонована й апробована система показників, що оцінюють ефективність системи управління персоналом як центру фінансової відповідальності.
format Article
author Волков, Д.В.
author_facet Волков, Д.В.
author_sort Волков, Д.В.
title Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
title_short Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
title_full Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
title_fullStr Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
title_full_unstemmed Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
title_sort оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
publisher Кримський науковий центр НАН України і МОН України
publishDate 2014
topic_facet Точка зрения
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220
citation_txt Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
series Культура народов Причерноморья
work_keys_str_mv AT volkovdv ocínkafunkcíonuvannâsistemupravlínnâpersonalomharčovihpídpriêmstv
first_indexed 2023-10-18T19:48:17Z
last_indexed 2023-10-18T19:48:17Z
_version_ 1796147957801680896