Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
Статтю присвячено дослідженню організаційно-економічних засад оцінки ефективності роботи кадрової служби на підприємствах харчової промисловості й запропонована система показників, що дозволяють оцінити ефективність управління персоналом підприємств із погляду співвідношення «витрати на персонал»...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Волков, Д.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93220 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств / Д.В. Волков // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 215-218. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств
за авторством: Малік, М.Й., та інші
Опубліковано: (2011) -
Формування комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній
за авторством: Дьомін, С.М.
Опубліковано: (2012) -
Форми і методи управління фінансовими вкладеннями корпоративних підприємств
за авторством: Белялов, Т.Е.
Опубліковано: (2005) -
Підходи до управління кар'єрою персоналу підприємств та організацій споживчої кооперації України
за авторством: Шимановська-Діанич, Л.М.
Опубліковано: (2007) -
Перспективи застосування трастових механізмів функціонування технопарків України
за авторством: Тарасова, В.В.
Опубліковано: (2006)