Додаткові послуги та інновації в соціокультурному просторі ресторанного бізнесу
В статті розглянуто нововведення у сфері соціокультурного простору ресторанного бізнесу та охарактеризовано додаткові послуги, що пропонуються в сучасних закладах ресторанного господарства. Встановлено, що інновації відіграють велику роль в розвитку ресторанного бізнесу, є результатом зростання с...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Завгородня, О.Є. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93442 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Додаткові послуги та інновації в соціокультурному просторі ресторанного бізнесу / О.Є. Завгородня // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 277. — С. 114-118. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Масова культура та естетичний смак
за авторством: Макар, О.Р.
Опубліковано: (2012) -
Асоціативність як образний чинник електронних композицій для кінематографу
за авторством: Морєва, Є.О.
Опубліковано: (2011) -
Культурний туризм та розвиток українського авангарду
за авторством: Щокіна, О.П.
Опубліковано: (2011) -
Гамартія і катарсис в класичній грецькій та шекспірівській трагедії
за авторством: Колесник, О.С.
Опубліковано: (2013) -
Інтермедії та їх місце в історії української драматургії й театру
за авторством: Гуменюк, О.М.
Опубліковано: (2011)