З історії формування кредитної системи Російської імперії (друга половина XIX – початок XX ст.) - Ходченко, О.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2005)
У статті автором продовжується розробка теми. Досліджуються основні етапи урядової політики у сфері кредиту в пореформений період. Висвітлюється роль держави в подальшій розбудові кредитної системи та ін.