Особливості становлення та розвитку українських брендів (кінець XX – початок XXI ст.) - Поліщук, Т.В. (Державна установа "Інститут економіки та прогнозування НАН України", 2008)
У статті вивчаються й аналізуються особливості формування найбільш відомих українських брендів. Висвітлюються питання впливу брендів на розвиток сучасної економіки України та характерні тенденції їх розвитку