Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості
У статті розглянуто науково-методичні аспекти корпоративного управління ризиками в харчових компаніях. Розроблено класифікацію корпоративних ризиків по видам й ознакам. Запропоновано концепцію побудови корпоративної стратегії управління ризиками в великих харчових компаніях....
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Волков, М.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/94808 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості / М.А. Волков// Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 274. — С. 144-148. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Механізм управління інвестиційною діяльністю на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Крупицька, О.В.
Опубліковано: (2007) -
Організація процесу управління ризиками
за авторством: Михальчук, Л.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Державні механізми регулювання фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості
за авторством: Стоян, О.Ю.
Опубліковано: (2010) -
Формування маркетингової складової механізму господарювання підприємств харчової промисловості
за авторством: Ротанов, Г.М.
Опубліковано: (2013) -
Специфіка управління ризиками портфеля цінних паперів
за авторством: Башкіров, О.В.
Опубліковано: (2007)