Особливості організації інтер’єрів театральних споруд - Гаврилюк, Р. (Народознавчі зошити, 2013)
У статті досліджуються особливості організації інтер’єрів театральних споруд, їх стилі та роль в культурному житті суспільства та загальному «обличчі» міста.