Типологічні та художні особливості бісерного декору буковинського народного одягу ХІХ століття - Федорчук, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Досліджено типологію бісерного декору буковинського народного одягу ХІХ ст. Виокремлено локальні художньо-композиційні прикмети буковинських творів.