Моєму вічному вчителю (до 80-річчя академіка НАН України А.Г. Наумовця) - Марченко, О.А. (Вісник НАН України, 2015)
2 січня 2016 р. виповнилося 80 років від дня народження видатного вченого i організатора науки, відомого у світі фахівця в галузі фізичної електроніки i фізики поверхні, віце-президента НАН України академіка НАН України Антона Григоровича Наумовця.