Аналітично-числові підходи до обчислення часової залежності компонент тензора сейсмічного моменту - Малицький, Д.В. (Геоінформатика, 2010)
Запропоновано метод визначення компонент тензора сейсмічного моменту як функцій часу за даними станцій. Для розв’язання поставлених задач використано матричний метод. Розроблену методику перевірено на тестовому прикладі та на події, що відбулась у Кримському регіоні України 16 жовтня 1998 р., Mw=3,6.